For anything not covered in the other forums.
By lvargas352
#62257 I want to load the value to the other scene but it is not working, is there other way to do this? or have i done something wrong?. i have done this already in the past but i dont know why it is not working now
Attachments
screenshot3.png
to check if it is working, i modified a text. When the value was loaded to the scene, the 0 is supposed to turn 1, but its not, also the block with star will turn blank like the other block(right)
screenshot3.png (10.53 KiB) Viewed 368 times
screenshot2.png
This is where I load the value to the scene variable "l1" , this is a different scene
screenshot2.png (4.33 KiB) Viewed 368 times
screenshot1.png
This is where I save the file with a value
screenshot1.png (3.61 KiB) Viewed 368 times
User avatar
By ddabrahim
#62262 If it doesn't work, I can think of only two reasons.

1. When you write the value make sure the variable (ok) name is correct and it is a number and a scene variable because the Variable() expression is trying to read a number from a scene variable. Also make sure the object names in the condition is correct so the value get saved.

2. When you read the value, make sure the name of the variable (li) you try to load the value in to is correct, it is a scene variable and it is added to the scene variable list in the project properties because the Read value storage action is trying to read a number in to a scene variable and from my experience it is need to be added to the scene variable list to get it work.